Anne Schippers Afdrukken


Anne Schippers

Beek
Eureka
29-12-1995

Ik ben geboren in Tilburg en toen ik zes was ben ik verhuisd naar Beek in Limburg. Ik zit in 3 atheneum en ga naar S.G. Groenewald in Stein. Volgend jaar wil ik de natuurkant kiezen. Ik ben dit jaar Limburgs sneldamkampioen meisjes geworden. Mijn hobby’s: dammen, turnen, scouting, wedstrijdzwemmen, KinderVakantieWerk- vrijwilligster zijn en wiskundepuzzels oplossen.
Het leuke aan dammen vind ik dat je telkens weer nieuwe puzzels kunt oplossen. Ik dam nu ongeveer zeven jaar. Mede dankzij mijn vader heb ik kennis gemaakt met het dammen. Ik ben begonnen bij De Vaste Zet in Geleen en ben daarna overgestapt naar Eureka Heerlen.
Als ik zestien wordt, wil ik de opleiding volgen tot jeugdtrainster. Mijn vader is ook jeugdtrainer door hem zie ik hoe leuk het is. Het lijkt mij namelijk erg leuk als ik kinderen enthousiast kan maken voor het dammen.
Verder heb ik nog drie huisdieren: een bejaarde/blinde cavia genaamd Speedy, een forse kater met een pootprobleem genaamd Zwartpoot en een gefrustreerde/verwende poes genaamd Siepie.

 

Ons belastingadviseurs

KNDB

VBI

Agipa

DV Huissen