Jantine Timmerman Afdrukken


Jantine Timmerman

Wezep
DEZ/NGKZ
27-10-1995

Ik ben Jantine Timmerman. Ik ben 15 jaar. Ik woon al mijn hele leven in Wezep. Ik zit op de V.D. Capellen S.G in Zwolle in het vierdede jaar van atheneum. Ik doe al voor de vijfde keer mee aan een NK meiden. Ik ben vaak op het podium geëindigd in Overijssel, maar nooit als eerste. Ik heb met schooldammen in groep 6 de finale bereikt en wij zijn toen achtste geworden met het team. Voor de rest zat ik ook elk jaar in het team. Wij wonnen elk jaar de wedstrijd van schooldammen tussen scholen in Wezep en omstreken. Daarna zijn we niet verder geraakt dan de halve finale...
Naast het dammen doe ik ook aan wedstrijdzwemmen. Dit doe ik al vijf jaar waarvan twee jaar bij de selectie. Dammen doe ik al op de club vanaf eind groep 6. Ik ben met dammen bezig vanaf begin groep 5.
Ik vind het spel dammen in het algemeen gewoon leuk. Er zijn natuurlijk wel leukere kanten en minder leuke kanten. Ik kan heel slecht met de tijd omgaan bijvoorbeeld, maar dat maakt het aan de andere kant ook weer lachwekkend. Het gaat bij dammen voor mij vooral om de gezelligheid tijdens en om de toernooien.

 

Ons belastingadviseurs

KNDB

VBI

Agipa

DV Huissen