Welkom bij ONS Dubbel NK meisjes 2011! Afdrukken
dinsdag 19 april 2011

Het is al bijna een gewoonte geworden dat u op deze plaats een stukje tekst van ONS aantreft. Dat betekent dat wij toch alweer een aantal jaren op rij hoofdsponsor zijn van een jeugd NK dammen in Huissen.

Als accountants- en belastingadvieskantoor verschillen wij op een aantal manieren van andere ondernemingen. Wij hebben geen grote fabriekshallen, fraaie machines of glanzende vrachtauto's waarmee wij ons kunnen onderscheiden van 'concullega's'. Bij ONS gaat het om mensen, om wie ze zijn, wat ze doen en wat ze kunnen. En dat hebben wij bij ONS hoog in het vaandel. Die boodschap moeten wij proberen duidelijk te maken aan (potentiële) cliënten.


Waarom dit verhaal? Wij zijn als regionaal kantoor enorm betrokken bij alles wat er in onze regio gebeurt. Dat komt omdat wij hier wonen en werken. En dat schept een band. Als er dan zo'n prachtig evenement wordt georganiseerd als dit NK, dan zijn wij maar wat trots dat wij er ons (dam)steentje aan kunnen bijdragen. Door het sponsoren van dit NK willen wij dat laten zien.

Natuurlijk wordt er ook door de meer dan zestig mensen van ONS (vrije) tijd besteed aan sport en spel. Een gezonde geest in een gezond lichaam vinden we allemaal belangrijk. Hoe je precies ontspant is eigenlijk niet zo belangrijk, maar samen een activiteit beoefenen waarmee je de waan van alledag even van je kunt afzetten is een goede zaak. Zeker in de huidige hectische tijden.

De verleiding is tegenwoordig groot om jezelf te verliezen in alles wat met computers, Playstations en Nintendo's te maken heeft. Zeker als kind hoef je de deur niet uit om jezelf te vermaken. Niet altijd een goede ontwikkeling! Wij zijn daarom blij dat bijvoorbeeld de damsport nog springlevend is en veel jeugdigen weet aan te spreken. Dit toernooi is daarvan het levende bewijs. Een reden temeer voor ONS om hier wederom onze steun aan te verlenen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ONS? Loopt u dan gerust eens binnen op één van onze vestigingen in Huissen of Oosterbeek. Wij kunnen MKB ondernemers een volledig dienstenpakket aanbieden qua accountancy en belastingadvies tegen zeer concurrerende condities: kijkt u maar eens op www.ons.nl

Tot slot zouden wij alle deelnemers en belangstellenden graag wederom een fantastisch NK toe willen wensen. Uiteraard met mooie resultaten, maar zeker ook met een grote dosis spelplezier. Want plezier in wat je doet is uiteindelijk waar het om gaat!

Met hartelijke groet van ONS allemaal

 

 

Ons belastingadviseurs

KNDB

VBI

Agipa

DV Huissen